ASISTENTA SI SUPORT TELEFONIC

RETURNARE

Produsele comandate pe www.anaradu.com vor fi returnate cu plata la dumneavoastra si trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Costul transportului pentru colet returnat va fi suportat de catre dumneavoastra (expeditor)
  • Produsul returnat trebuie expediat exclusiv prin Fan Courier la adresa: Str. Baicului, nr. 82, Et.5, Sector 2, Bucuresti.
  • Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat.
  • Produsul poate fi returnat in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. In situatia in care termenul de 14 zile este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului.

Pasi pentru realizarea unui retur:

 1. Verificati daca produsul prezinta etichetele sau elementele de autenticitate si daca termenul de retur se incadreaza in limita de 14 zile calendaristice.
 2. Completati formularul alaturat cu datele dumneavoastra.
 3. Introduceti produsul, impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea.
 4. Sunati la FAN COURIER la numarul 021 9336 pentru a prelua coletul cu destinatia: ANA RADU ATELIER SRL, Str. Baicului, nr. 82, et.5, sector 2, Bucuresti.
 5. (OPTIONAL) Contactati-ne telefonic la numerele 0746 83 95 05 / 0733535912 sau via email la adresa comenzi@anaradu.com pentru a anunta expedierea returului.
 • In cazul returului pentru un schimb cu o alta marime, expedierea produsului de schimb se va realiza in intervalul a 2-5 zile lucratoare de la primirea returului.
 • In situatia in care doriti rambursarea sumei aferente produsului returnat, rambursul se va procesa prin transfer bancar in contul comunicat in formularul atasat, in maxim 14 zile de la primirea coletului de retur.
 • Pentru plata efectuata online, in cazul returnarii produsului, valoarea achitata va fi restituita in contul din care s-a efectuat plata.